Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Έξι επιλογές και δυο βήματα πίσω…

Διαβάζω ότι προκηρύχτηκαν 6 θέσεις Προϊσταμένων Διευθύνσεων της Κ.Υ. του Υπουργείου Παιδείας. Μεταξύ αυτών είναι οι Διευθύνσεις Σπουδών Δ.Ε., ΣΕΠΕΔ, Εκπαιδευτικής Ραδιο-τηλεόρασης (δες εδώ). Δε λέω, μου αρέσουν. Και πάνω που σκεπτόμουν για ποια θέση να πρωτοκάνω e-αίτηση, διαβάζω στην εφ. Το Βήμα το άρθρο «Οι άριστοι, οι αρεστοί και τα αστεία» και …έκανα πίσω. Ταράχθηκα (…ντόρος να γίνεται). Πού να πάρει, λες νάχω μεν τα προσόντα, κι όχι την έξωθεν «καλή μαρτυρία»; Μπα, δε νομίζω… Από την άλλη πάλι αυτή η έσχατη συνήθειά μου να γράφω anti-e-government posts στο μπλογκ… E, το αποφάσισα, δε θα κάνω αίτηση, όχι για τίποτε άλλο αλλά να μη με τοιχοκολλήσει καμιά zougla.gr και φέρω σε δύσκολη θέση την κυβερνητική προσπάθεια αξιολόγησης… Έχω και φίλους στο πρώην ΥΠΕΠΘ, μην τους εκθέσω. Α! λέω να ανοίξω και σελίδα στο facebook!

2 σχόλια:

Miltos είπε...

Ήλπιζα να με κεράσεις ένα καφέ στο ΥΠΕΠΘ παλιότερα ή στο ΥΠΔΒΜκΘ σαν Δ/ντής Σπουδών, αλλά ως φαίνεται μολονότι πολυγραφότατος και διδάξας αναρίθμητους μαθητές/τριες αλλά και καθηγητές/τριες δεν είχες "τίτλους ευγενείας"
...γιατί παλαιότερα που πρόκυψε Δ/ντής Σπουδών συμφοιτητής ούτε καν ένα νερό δεν με κέρασε ...έτσι για το καλό το λόγο!

N. είπε...

...τι περιμένεις φίλε ΜίλτοΣ, το εθνικόν "Αρβανός(=Αρβανίτης)από την Ομόνοια"(!)είναι τίτλος μη αναγνωρίσιμος εισέτι.Ισχύει πάντως για "κωπηλάτες"...

Related Posts with Thumbnails