Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Επιτέλους! «Λεφτά υπάρχουν» …σας έφερα το ΔΝΤ



Κυβέρνηση με σχέδιο και πρωθυπουργός που λέει πάντα αλήθειες! Από τη συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο, στις 13 Ιανουαρίου 2010, για τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης της χώρας, φευ, από το ΠΑΣΟΚ (…τρομάρα τους και τρομάρα μας).
Π. Σώκος («Ελευθεροτυπία»): Κύριε Πρόεδρε, διαβάζουμε συχνά στο διεθνή τύπο και ακούμε αρμόδιους κοινοτικούς οικονομικούς παράγοντες να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει η χώρα απ’ την Ευρωζώνη, το ακούσαμε προχθές. Ή να παρέμβει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Είναι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας, το αντικειμενικό μεγάλο πρόβλημα της χώρας που δημιουργεί αυτή την εντύπωση ή παίζεται στις πλάτες της οικονομίας μας ένα μεγάλο μέρος απ’ τα χρηματοοικονομικά παιχνίδια που παίζονται διεθνώς, για το οποίο μίλησαν χθες οι Υπουργοί της κυβέρνησής σας; Τι ακριβώς συμβαίνει; Εξετάζετε εσείς ως κυβέρνηση να προσφύγετε μόνοι σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς τη δικιά της πρωτοβουλία;

Γ. Α. Παπανδρέου: Πρώτα απ’ όλα, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να φύγουμε από το ευρώ, ούτε να προσφύγουμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Δεν το έχουμε ανάγκη (…).
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ κι εδώ, αν σας ενδιαφέρει…
Έτσι, για να ξέρουμε τι μας λένε (ή τι μας "κάνουν"), μια και μετά 101 ημέρες έχουμε την πρωθυπουργική εξαγγελία (ολόκληρη εδώ) για "την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης", λέγε με ΔΝΤ.
Επιτέλους, τo 'πε ο ΓΑΠ και ξελάφρωσε...Εμείς, άραγε, πώς θα "ξελαφρώσουμε";


Δείτε και "Η Ελλάδα ως αποδιοπομπαίος τράγος".
25-4-2010
Παραδέχθηκε το λάθος του
25-4-2010 Ποιος είναι ο εκβιαστής
25-4-2010 Μύθοι και αλήθειες στην εποχή ΔΝΤ
25-4-2010 Η λιτότητα, το χρέος και το ΔΝΤ
25-4-2010 Aλ. Παπαδόπουλος: "Οι αντιλήψεις που κυριάρχησαν και δυνάστευσαν τα τελευταία χρόνια τη χώρα μπορεί να είναι χρήσιμες για να διοικήσεις οικονομίες σαν της Βόρειας Κορέας, σίγουρα όμως είναι καταστροφικές για να διοικήσεις οικονομία της Ευρωζώνης"
25-4-2010 Το πολιτικό σύστημα δεν θ’ αντέξει το ΔΝΤ
25-4-2010 Το τέλος της ανοχής
27-4-2010 Τα λεφτά υπήρχαν!
30-4-2010 Οι κυβερνώντες ποτέ δεν μαθαίνουν

2 σχόλια:

teagan είπε...

Μπορείς να δεις εδώ κάτι ενδιαφέρον (αν είναι αληθινό)
http://alkimosarchive.wordpress.com/2010/04/24/national_treason/
και εδώ κάτι άλλο άσχετο πιθανόν με το προηγούμενο
αλλά αποκαλυπτικό
http://kapistri.blogspot.com/2010/04/blog-post_1913.html

N. είπε...

...το πρώτο το είδα κι εγώ στο troktiko, αλλά συνάμα και ανάρτηση που το αμφισβητεί. Θα δούμε, αν και η υπόθεση εργασίας
τείνει προς τα εκεί.Για το δεύτερο, ε, αναμενόμενο, εδώ η Αλέκα έστελνε την κόρη της στο Κολέγιο Ψυχικού, "επειδή ήταν κοντά"!

Related Posts with Thumbnails