Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Βαρβαρικής λαίλαπας συμμέτοχος και επιλήσμων



Καλά, τι περίμενε ο Πρόεδρος, μετά 20 και βάλε χρόνια Πασοκικής τριτοκοσμικής λαίλαπας; Υπουργός πασοκικών κυβερνήσεων υπήρξε και φίλος του Ανδρέα (...) Τώρα συνειδητοποίησε που έχει οδηγήσει τη χώρα η άφρων, τάχα μου-τάχα μου, "αριστερο"-σοσιαλιστ(ρ)ική πολιτική της χαρίεσσας 37ετούς μας Μεταπολίτευσης με τους μπλε, πράσινους, κόκκινους και ροζαλί κόκκους, των ελαχίστων "δημοκρατών" και επιβητόρων της εξουσίας με τη - βεβαίως, βεβαίως - λαϊκή ψήφο και τη "θεία βουλήσει"  καλαμοκαβαλάρηδων; Από τα προγονικά "Είμεθα με τη βασιλεία, είμεθα και με τη λαοκρατία" και "Ανήκομεν εις την Δύσιν" μέχρι τα κραυγαλέα, πρόσφατα και τωρινά λαϊκίστικα, "Τσοβόλα δώστα όλα", "(Σημιτο)Ισχυρή Ελλάδα"  και "Λεφτά υπάρχουν"- μη ξεχάσω και τα "Νόμος είναι το δίκηο του εργάτη", "Δεν πληρώνω" κτλ.(...) Δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι και ο Πρόεδρος ημιμαθών πολιτών - άσχετο πόσων πολλών- της δεξιάς τσέπης και της "αριστερής" υποκολτούρας, τάχα μου "αγανακτισμένων" για το παντεσπάνι τους που χάθηκε, όπως ήταν το επίδομα "πλυσίματος χεριών", "προθέρμανσης μηχανής", κι άλλων τέτοιων  γλαφυρών - αλλά μαζί με αυτά, φευ, ήλθε και η ΔΝΤ-πολιτική της περικοπής γλίσχρων συντάξεων, βασικού μισθού, επιδομάτων ανεργίας με τον πέλεκυ επί του πλήθους των δικαίων και των ολίγων αδίκων... Τώρα, αν αυτοί που ματαίωσαν την παρέλαση, τραγικοί στην α-παιδευσία τους, είναι μειοψηφία ή πλειοψηφία, είναι ένα άλλο θέμα (δες κι εδώ).
A, βγήκα και στο δρόμο μας, κάπου 100 μέτρα σε μήκος. Πολυκατοικίες πέντε, οικόπεδο ένα, διαμερίσματα 25, σημαίες στο μπαλκόνι 5 (κι εμείς αναρτήσαμε)- οι δύο χωρίς κοντάρι.
Περί παρελάσεων, ματαίωσεων, δηλώσεων πολιτικών και λοιπών επετειακών και επικαίρων, εδώ κι εδώ. Η γραπτή δήλωση του Προέδρου εδώ.
29-10-2011 Περισσότερα βίντεο από τις επεισοδιακές παρελάσεις, εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails