Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

«Λεφτά υπάρχουν» ή πώς μας τα πήρε η Goldman SachsΝα πιστέψω τα όσα λέει ο Alex Jones; (Who is who, εδώ). Γιατί όχι; Σε παλαιότερο post ένα 47λεπτο βιντεάκι δείχνει πώς οι τραπεζίτες ''δημιουργούν'' χρήμα από το τίποτα κι έχουν στο ''χέρι'' τις κυβερνήσεις... Ήταν προμελετημένη κατάρρευση (;) της Ελλάδας; Αν ναι, τι να πω για τους εκάστοτε κυβερνώντες και τα συμπράττοντα με αυτούς έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ (σχετικό παράδειγμα εδώ) με όσα μας σερβίρουν; Και για τα όσα ο Alex Jones ισχυρίζεται για τον "νομπελίστα" Al Gore, ηλίου φαεινότερον...

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Related Posts with Thumbnails