Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Βουλευτές στη φυλακή για κατάχρηση δημοσίου χρήματος



Για δες οι Εγγλέζοι! Για κάτι …ψωροχιλιάδες στερλίνες στέλνουν τους καταχραστές βουλευτές τους στη φυλακή – χωρίς, υποθέτω, εξεταστική από τη Βουλή και τα τοιαύτα, γνωστά και ως «κουκουλώματα», όπως συμβαίνει εν Ελλάδι για τα αντίστοιχα φαινόμενα… Και να που αλιεύω (δες εδώ) ότι: «Σε γνωστό πολιτικό έχει επικεντρωθεί το ΣΔΟΕ, καθώς η αγορά κατοικίας που έκανε σε ακριβή περιοχή του κέντρου των Αθηνών, τράβηξε την προσοχή» και «οι πληροφορίες θέλουν να έχουν προκύψει στοιχεία εις βάρος του (…)» «Τα στοιχεία αφορούν στην περιουσιακή του κατάσταση καθώς και στο "πόθεν έσχες" του ενώ φαίνεται πως ελέγχονται και τα "πόθεν έσχες" συγγενών και φίλων του, ενώ εξετάζεται και ο ρόλος του σχετικά με εξοπλιστικά προγράμματα.» Άντε! Επίσης «το ΣΔΟΕ ελέγχει και πρώην υπουργό, ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν εξεταστικές επιτροπές, λόγω του "πόθεν έσχες" του ιδίου αλλά και της γυναίκας του. Η έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη έφερε στο φως και άλλα πρόσωπα, θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν υπεράνω υποψίας(…)». Και το απίστευτο: «Κάποιος από τους πολιτικούς άρχοντες της χώρας ήταν "άτυχος", καθώς το ΣΔΟΕ εφοδιάστηκε, πιθανότατα μέσω ανώνυμης καταγγελίας, με στοιχεία για αδήλωτο κομμάτι της περιουσίας του (...)». Παράλληλα υπάρχει καταγγελία και για άλλο βουλευτή που μετέχει και σε Εξεταστική Επιτροπή διερεύνησης σκανδάλου! Λες να γίνει κι εδώ…της Αγγλίας; Να αρχίσουν, δηλαδή, από την περιβόητη "Ροζ Βίλα"; Άμποτε! Να το δώ και να μη το πιστεύω!
9-1-2011 Πέντε πολιτικοί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ
11-1-2011 Ο Αγγλος βουλευτής
11-1-2011 Τριετής κάθειρξη για τον πρώην επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων
12-1-2012 Το βρετανικό παράδειγμα
14-1-2011 Θα τους πάρουν -λέμε- με τις πέτρες...
14-1-2011
Στη Βουλή η δικογραφία για εμπλοκή Σημίτη με το swap της Goldman Sachs
15-1-2011 Η σκανδαλώδης ατιμωρησία των πολιτικών
15-1-2011 Ακης:«Δεν είναι δα και παλατάκι»
17-1-2011 Παζάρι για παραπομπή 10-15 πρώην υπουργών
26-1-2011 Στις 5 Μάη 2009, ο Πάγκαλος έδωσε συνέντευξη στο ρ/σ «Φλας» και στους δημοσιογράφους Γ. Κύρτσο και Γ. Σταματόπουλο. Απολαύστε ένα αποκαλυπτικότατο απόσπασμα (δες εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=21118 )
-Πάγκαλος: «Δηλαδή, υπάρχει τώρα η υπόθεση SIEMENS. Η υπόθεση SIEMENS παίρνει κολοσσιαίες διαστάσεις στο μυαλό των συμπολιτών μας. Γιατί δε λέμε εν πάση περιπτώσει τι αδικήματα υπάρχουν ρε παιδιά εδώ; Πήρε ο Τσουκάτος κάτι λεφτά, τα πήγε σε ένα κόμμα, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ. Τι αδίκημα είναι αυτό; Με βάση το τι αδίκημα είναι αυτό να το στείλουμε στη Δικαιοσύνη. Και με την ευκαιρία, να μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω, τι αδίκημα είναι αυτό, γιατί λίγο - πολύ όλοι έχουμε τσαλαβουτήσει στα νομικά».
-Δημοσιογράφος: «Εσείς έχετε καταλήξει»;
-Πάγκαλος: «Δηλαδή, τι αδίκημα είναι; Παίρνω από μια ιδιωτική εταιρεία λεφτά και τα πάω σε ένα κόμμα, είναι αδίκημα κάποιου είδους;».
-Δημοσιογράφος: «Το κόμμα έχει αρνηθεί ότι έχουν μπει στα ταμεία του».
-Πάγκαλος: «Ασχετο αυτό, είναι άλλο θέμα αυτό, είναι θέμα, πώς να το πούμε, ηθικής και πολιτικής τάξεως. Αλλά τι αδίκημα είναι; Γιατί εδώ μιλάμε για Δικαιοσύνη, έτσι; Τι αδίκημα είναι να πάρω λεφτά και να τα πάω σε ένα κόμμα;»
...Κι εγώ αυτό λέω!Αλλιώς πώς τα κόμματα θα΄καναν, ας πούμε, προεκλογική εκστρατεία ή θα πλήρωναν τα κομματικά τους στελέχη;Εμ, ...λες να μην ξέρει κοτζάμ Αντιπρόεδρος;
30-1-2011 Siemens: Εγκλημα διαρκείας χωρίς ενόχους και τιμωρία
12-2-2011 Πού πάνε, ρε! Πού πάνε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails