Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Των ελληνo-ΤV-δημοσιογράφων το κράξιμο!

Σε παλαιότερα posts περιγράψαμε το ...απερίγραπτο κάποιων (ή όλων;) των τηλεοπτικών δημοσιογράφων και των καναλιών, όπου το κυρίαρχο της όποιας ενημέρωσης, από τις ειδήσεις μέχρι το κουτσομπολιό και το ...δελτίο καιρού, είναι το ''τι έχεις προαπο-φασίσει να πεις, όχι τι θα ακούσεις ή έχει συμβεί''. Και να που …τους πήρανε χαμπάρι. Αντιγράφω από το troktiko: «Χαμός έγινε χθες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα και το Α.Τ. όπου μαζεύτηκαν ηλικιωμένοι και μη και φώναζαν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της [δικηγόρου] Κούρτοβικ, που βρίσκονταν μέσα, για να στηρίξουν έναν που συνέλαβαν οι αρχές λίγο νωρίτερα. Όμως το θέμα είναι αλλού. Ένας Βρετανός δημοσιογράφος έκραξε κάποιους από τα δικά μας ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί, λέγοντας ότι δε ζουμάρουν στον κόσμο να φανεί ότι είναι και ηλικιωμένοι και ότι κάνουν προπαγάνδα, χωρίς να δείχνουν τα πραγματικά περιστατικά.» Έλα, τώρα το κατάλαβες; Παλιά μας τέχνη κόσκινο επ΄ εσχάτης!Μια περιγραφή του συμβάντος εδώ, και για τους περί ...άλλα τυρβάζοντας της έντυπης εδώ.

3 σχόλια:

N. είπε...

Χθες, στo βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Star o παρουσιαστής καυτηρίαζε το περιστατικό στον Αγ. Παντελεήμονα καταφερόμενος κατά των λεγόμενων αντι-εξουσιστών και των λοιπών συμπαραστατών τους, με εικόνα φλεγόμενους κάδους σκουπιδιών, σπασμένες βιτρίνες μικρομαγαζάτορων κι άλλα "δημοκρατικά" από τα χαϊδεμάνα "παιδιά" με τις κουκούλες της εθνικής μας ανοχής...

Miltos είπε...

Μία κυρία σήμερα στον Αντένα στους αδιάβροχους (που δεν τους πολυπάω, λογω του πολύξερου ύφους) περιέγραφε με τα μελανότερα χρώματα τι συμβαίνει στο παρκο με την παιδική χαρά, τα παιδάκια και δίπλα οι ενέσεις, να τρώνε οι δυστυχείς και ταλαίπωροι κατά τα άλλα οικονομικοί μετανάστες ωμά αυγά βουτώντας σ' αυτά ψωμί, για την γενικότερη υποβάθμιση λεηλάτηση της περιοχής του Αγίου Παντεηλεήμονος ήταν απελπισμενη και οργισμένη, είπε και για την καλή δικηγόρο με το αληταριό, εκεί την σταμάτησαν, δεν τους άρεσε ή φοβήθηκαν τη λέξη αληταριό.
Η κυρία με προφορά που μου άρεσε, είπε πως μεγάλωσε στην περιοχή αυτή στολίδι, και για ένα ονομαστό ζαχαροπλαστείο που περνούσαν από αυτό η Βουγιουκλάκη, ο Χατζηχρήστος και άλλοι αλησμόνητοι ηθοποιοί.
Αισθάνομαι κατά κάποιο τρόπο δεμένος με την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος και γενικότερα με όλη την Αχαρνών, γιατί την διάβαινα με το αστικό τέσσερα χρόνια που ξεκινούσε από την Αβέρωφ και κατέληγε στην Κάτω Κηφισιά, χώρια βέβαια που κοντά σ' αυτή διαμένουν καλοί φίλοι.

N. είπε...

Πράγματι η περιοχή είναι από τις ωραιότερες του Κέντρου και ένας δρόμος που πάντοτε μου άρεσε είναι η Μιχαήλ Βόδα.Τώρα ως προς τη γκετοποίησή της από τους λεγόμενους λαθρομετανάστες, αλλού παπά ευαγγέλιο. Ας όψονται οι political correct θέσεις των μεγάλων-πέρα-βρέχει-κομμάτων και οι "εθελοντές" σπεκουλαδόροι των αυτο-προσδιοριζόμενων κομμάτων της παλαιο-νεο-αριστεράς.Καλά που οι κάτοικοι είπαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους-3500 υπογραφές εκ των οποίων 500+ μόνιμα εγκαταστημένων στην περιοχή νόμιμων μεταναστών: Πολωνών, Αλβανών, Ρώσων...Για να δούμε που θα πάει η κατάσταση.Πάντως σήμερα τα κανάλια ανέκρουσαν πρύμνη στο θέμα Αγ. Παντελεήμονας.

Related Posts with Thumbnails