Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Κωστόγιωργος και Γιωργόκωστας!

Όταν ο Μητσικώστας έχει κέφια και ο χρήστης Photoshop ή μη κι έγινε μπέρδεμα στην κλωνοποίηση;

Φωτοσύνθεση του MOJO-49 από http://www.epikairo.gr/?p=18619

3 σχόλια:

sideritis είπε...

Η εικόνα των Κωστα-Γιώργων κάνει θραύση. Ηδη την βρήκα σε 2-3 άλλα blog.
Νομίζω ότι ο καλλιτέχνης έδωσε ζωντάνια και σφρίγος στον Καραμανδρέου, και ονειροπόλα διάθεση στον Παπαμανλή.
Άλλαξε και τα χρώματα, μας μπέρδεψε εντελώς.
Εκείνο το γύρω γύρω πράσινο χρώμα μαρτυρεί ίσως τις συμπάθειές του.
Στο περιοδικό Πολιτικά θέματα το 1973 αρθρογραφούσε με ψευδώνυμο ο Γεώργιος Ράλλης, όπου κάθε μήνα απηύθηνε μια επιστολή στον υποθετικό παλαιοκοματικό κο Καραμανδρέου.
Βλέπεις οι ιδέες και τα πρόσωπα επαναλαμβάνονται με περιοδικότητα 40 ετών. Δυστυχώς αναζητώ το αρχείο μου εκείνης της εποχής και δεν το βρίσκω, και ότι γράφω είναι χωμένο στα αυλάκια του μυαλού.

N. είπε...

Φίλτατε sideritis, χωρίς να γνωρίζω τι είχε κατά νου ο καλλιτέχνης, η εντύπωση που εγώ αποκομίζω από την ομολογουμένως καταπληκτική φωτο-σύνθεση είναι το...ηθελημένο σαρδάμ των απόψεων των δυο μεγάλων μας κομμάτων εξουσίας που ταυτίζονται ιδεολογικά, τι κι αν περιοδικά αλλάζουν ταμπέλες προς άγρα ψήφων με αποτέλεσμα τη σύγχυση εν κρανίω που άρρητα προκαλούν στο 85%και βάλε του εκλογικού σώματος-ψηφοφόρων τους (κι εγώ μαζί). Προς τι, αφού ο απλός ψηφοφόρος/πολίτης από τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι τρώει…Κι όπως γράφεις "οι ιδέες και τα πρόσωπα επαναλαμβάνονται με περιοδικότητα 40 ετών".

miltos είπε...

Εγώ τώρα φίλτατοι sideritis και Ν. να το δώ σαν ελαστική σύγκρουση δυο σφαιρών ίσης μάζας που αντάλλαξαν .... ταχύτητες, μαλλιά, και μάτια!

Related Posts with Thumbnails