Τρίτη 26 Μαΐου 2009

MEGAδημοσιοκάφροι



Σε προηγούμενο post γράφαμε για την περίπτωση δημοσιογραφίας (της πλάκας και της μονόφθαλμης κριτικής) του διδύμου της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο». Και να που πριν αλέκτωρ λαλήσει, οι εν λόγω MEGAδημοσιοκάφροι ξαναβγάζουν μάτι με τον "καθυστερημένο προοδευτισμό'' τους - το βίντεο αψευδής μάρτυς. Κι η πλάκα είναι ότι το κάρφωμα ήλθε από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον ΑΝΤ1 (είμαι αυτήκοος μάρτυς) και καπάκι από το ιστολόγιο δημοσιογράφων που και …«ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ» είναι και κατά πως φαίνεται τιμούν το επάγγελμα! Βλέπεις, σήμερα, blogs και bloggers αμφίδρομης-εναλλακτικής ενημέρωσης "αδίστακτα" ξεμπροστιάζουν (δες κι εδώ) και το Youtube ..."θυμάται" και περιμένει στη γωνία! Αλλά που να συνετιστούν οι ποικίλοι TV-καλαμοκα-βαλλάρηδες, που έρπουν στο MEGA-κόσμο τους, MEGA-χασκογελώντας στο αφεντικό!

3 σχόλια:

greekalert είπε...

Δεκάδες ιστολόγια ασχολήθηκαν με τους δύο "δημοσιογράφους" παρουσιάζοντας τα κατορθώματα τους και το τι δεν θα πρέπει να σημαίνει δημοσιογραφία....Αλλά μας διέφυγε μία λεπτομέρεια...
στο επίμαχο βίντεο..υπάρχει τηλεφωνο επικοινωνίας και email...

γιατί δεν τους στέλνουμε τις ευχές μας;;;;

N. είπε...

...Στείλαμε, στείλαμε, αλλά...τίποτα.

Unknown είπε...

buy repaglinide 1 mg online a very serious allergic reaction to this drug is rare. However, seek immediate medical attention if you notice any of the following symptoms of a serious allergic reaction: rash, itching/swelling, severe dizziness, trouble breathing.

Related Posts with Thumbnails