Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Καλή υγεία.blogspot.com

Επιστήμονες και συγγραφείς γνωρίζουν ότι η εξωτερίκευση προσω-πικών εμπειριών, σκέψεων και συναισθημάτων μέσω του γραψίματος είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό. Κάποιοι ειδικοί προχωρούν ένα βήμα και υποστηρίζουν ότι η ραγδαία ανάπτυξη των blogs, οφείλεται ώς έναν βαθμό και στη θετική επίδραση που έχει στη φυσιολογία του ανθρώπου.
Έχει παρατηρηθεί ότι η συμμετοχή σε αυτά τα διαδικτυακά φόρα βελτιώνει την κατάσταση της μνήμης, την ποιότητα του ύπνου, τονώνει τη δραστηριότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος και μειώνει το ιικό φορτίο σε ασθενείς που πάσχουν από ΑΙDS. Επίσης επιταχύνει τη μετεγχειρητική ανάρρωση. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου της ιατρικής επιθεώρησης «Οncologist», ορισμένοι ασθενείς με καρκίνο που παρακινήθηκαν να εκφράσουν γραπτώς τα συναισθήματά τους πριν υποβληθούν σε θεραπεία, ένιωσαν καλύτερα σε πνευματικό και φυσιολογικό επίπεδο, απ΄ ό,τι άλλοι ασθενείς που δεν δοκίμασαν να γράψουν τις σκέψεις τους!


Περισσότερα
http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080531&nid=8697984&sn=&spid=876

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

melphalan 2 mg works by reducing the number of abnormal cells your body makes. It is used for: Multiple myeloma – a type of cancer that develops from cells in the bone marrow called plasma cells. Plasma cells help to fight infection and disease by producing antibodies.

Related Posts with Thumbnails