Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Beijing 2008 και κινεζικές ''πρωτιές''...


Μετά τα πυροτεχνήματα ‘’μαϊμού’’ και το τραγούδι που ακούστηκε κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν σε πλεϊμπάκ! Tο κοριτσάκι που παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής είναι διαφορετικό από εκείνο που τραγούδησε! Επί σκηνής εμφανίστηκε η 9χρονη Λιν Μιακόε , γνωστή ήδη από ρόλους της σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, αντί της 7χρονης Γιανγκ Πέιγι, που γοήτευσε με τη φωνή της! Ο λόγος, ένα μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας έκρινε ότι η φωνή της Λιν Μιακόε δεν ήταν κατάλληλη αλλά και η Γιανγκ Πέιγι που το τραγουδούσε δεν ήταν αρκετά όμορφη για τους διοργανωτές, ώστε να βγει στη σκηνή!
Η Ολυμπιακή απάτη σε όλο της το μεγαλείο! Εξ άλλου στην Κίνα το Κόμμα αποφασίζει και οι ...‘’Αθάνατοι’’ της ΔΟΕ το πολιτικά ορθό και επικερδές στις Ολυμπιάδες...Βεβαίως, βεβαίως!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

anastrozole 1 mg is in a class of medications called nonsteroidal aromatase inhibitors. It works by decreasing the amount of estrogen the body makes. This can slow or stop the growth of many types of breast cancer cells that need estrogen to grow.

Related Posts with Thumbnails